Wielkawola.pl

Recenzje Motobloki, Agrotechnika, Rolnicze
Рейтинг статьи
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cechy lodówek

Cechy lodówek

Komora chłodnicza to izolowane cieplnie pomieszczenie, które pozwala na zorganizowanie przechowywania dużych ilości produktów handlowych. Takie klimatyczne wyposażenie gastronomii pozwala usystematyzować i przyspieszyć pracę personelu. Komora chłodziarki wymaga jednej wydajnej jednostki, co znacznie obniża koszty eksploatacji i konserwacji.

Opis i odmiany

Sprzęt chłodniczy do użytku przemysłowego ma korpus z płyt warstwowych. Są dość sztywne i nie wymagają dodatkowej ramy. Pomiędzy zewnętrznymi blachami stalowymi znajduje się warstwa spienionej pianki poliuretanowej, idealnej do izolacji termicznej zgodnie ze specyfikacją techniczną. Taki sprzęt dla gastronomii i handlu detalicznego charakteryzuje się łatwością instalacji. Połączenie paneli na zasadzie czop-rowek ułatwia przebudowę. Komory chłodnicze lodówki są mobilne, bez konsekwencji wytrzymują kilka cykli demontażu i montażu.

Sprzęt handlu klimatycznego wyposażony jest w zdalne instalacje. Eliminuje to hałas, zwiększa powierzchnię użytkową, ogranicza dopływ ciepłego powietrza do hali i oszczędza energię. Magazynowanie wymaga solidnych drzwi do chłodni. W sklepie zasłony z PCV pomogą ograniczyć ulatnianie się zimna i zapewnią swobodne przemieszczanie się klientów. W razie potrzeby zasłony PCV można dokupić osobno. Jednostka obsługująca wyposażenie klimatyczne restauracji lub sklepu jest napełniona przyjaznym dla środowiska czynnikiem chłodniczym. Lodówka na kwiaty lub produkty łatwo psujące się ze względu na niski poziom hałasu może być stosowana w pomieszczeniach znajdujących się w wielopiętrowych budynkach mieszkalnych.

Sprzęt do kawiarni i innych obiektów handlowych jest klasyfikowany zgodnie z reżimem temperatury roboczej.

  • Do przechowywania stosuje się instalacje średniotemperaturowe w zakresie temperatur od -5 do +10 stopni.
  • Komora lodówki, którą planuje się kupić do zamrażania produktów, musi zapewniać temperaturę od -15 do -25 stopni.

Kryteria wyboru

Przy zakupie należy wziąć pod uwagę parametry techniczne pomieszczenia (powierzchnia i wielkość drzwi), a także asortyment produktów. Umożliwi to prawidłowe określenie reżimu temperaturowego, mocy urządzenia, grubości ścianki i konfiguracji konstrukcji.

Weiterlesen:
Kosiarka Bosch ARM 33. Przegląd, dane techniczne, opinie właścicieli

Lodówka KHN z reżimem niskotemperaturowym i grubością ścianki 100 mm pozwoli szybko schłodzić produkty, zapewnić bezpieczeństwo mrożonych towarów.

Lodówka Polarir idealnie nadaje się do przechowywania produktów mlecznych, mięsnych i rybnych w temperaturach od -5 do +5 stopni.

Półki i stojaki pomogą kompetentnie zorganizować rozmieszczenie produktów. Wykonane są z trwałych i higienicznych materiałów, nie chłoną wilgoci i są łatwe w pielęgnacji.

Kontaktując się z wyspecjalizowaną firmą możesz liczyć na pomoc profesjonalnych konsultantów w doborze instalacji.

голоса
Рейтинг статьи
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector